-->
مطبخ ام على | kitchenOmAli مطبخ ام على | kitchenOmAli

recent

آخر المواضيع

recent
recent
جاري التحميل ...
recent

طريقة عمل  طاجن بامية باللحمة المفرومة


طريقة عمل  طاجن بامية باللحمة المفرومة



  طاجن بامية باللحمة المفرومة


المقادير

2 x عدد طماطم
2 x معلقة كبيرة سمن
2 x كيلو بامية
1 x معلقة صغيرة زيت ذرة
1 x كوب عصير طماطم
1 x كيلو لحمة مفرومة

الخطوات

هنغسل البامية وننضفها كويس
فى طاسة غويطة هنقلب البامية فى السمن والزيت لحد ما تدبل (حوالى 3-4 دقائق)
هنصفى البامية ونحطها فى حلة بايركس أو طاجن فخار
هنضيف اللحمة المفرومة.
هنقطع حبات الطماطم حلقات ونحطها على الوش.
هنضيف عصير الطماطم.
هنغطى الحلة أو الطاجن ويدخل الفرن لمدة 20 دقيقة على درجة حرارة 180
تقدم مع الخبز أو الأرز وبالهنا والشفا.

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

المتابعون

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ام على | kitchenOmAli

2018